Velen zijn je inmiddels voorgegaan. Wij nodigen je van harte uit om het zelf te beleven en ontdekken. Sluit je aan en ervaar het verschil!

Er zijn nog 187 plekken beschikbaar!

Wekelijks werken wij het aantal plekken dat over is bij.

Ervaar Purazen gym 10 dagen gratis, meld je nu aan

Egym smart flex

Ervaar optimale bewegingsvrijheid

LEES VERDER

Egym Smart flex

Flexibiliteitestraining

Zitten neemt een aanzienlijk deel van ons dagelijks leven in beslag. Echter, de overmatige hoeveelheid zittende tijd heeft de grenzen van het menselijk lichaam overschreden. Soms brengen we zelfs wel 12 uur per dag zittend door, wat heeft geleid tot verkorting van talrijke spieren en resulterende klachten in nek en rug. Zitten wordt ook wel het “nieuwe roken” genoemd. Ons unieke flexibiliteitsconcept is ontwikkeld om deze klachten te voorkomen en behandelen. Samen streven we naar een optimale bewegingsvrijheid.

Geen fysieke klachten meer

√ Apparatuur persoonlijk afgesteld

√ Snelle en effectieve workout van 7 minuten

√ Flexibiliteit gegarandeerd

Nog meer voordelen

Flexibiliteit als warming up

Elke training start met een focus op flexibiliteit. In slechts 7 minuten mobiliseren we alle spieren volledig, wat cruciaal is voor een optimale doorbloeding. Dit draagt bij aan het versnellen van de resultaten bij krachttraining. Alle apparaten zijn nauwkeurig afgesteld op jouw persoonlijke polsband, en onze coaches waarborgen dat elke oefening correct wordt uitgevoerd. Maar hoe precies verloopt onze flexibiliteitstraining?

Maatwerk – Alles wordt volledig op jouw lichaam ingesteld

√ Inzicht – We maken je persoonlijke échte mobiliteitsleeftijd inzichtelijk

√ Begeleiding – Door het aanleren van de juiste houding en belasting die je kunt dragen. Leer je meer je eigen lichaam kennen

√ Evalueren – Wij evalueren je mobiliteit en daar waar nodig stellen we bij