Velen zijn je inmiddels voorgegaan. Wij nodigen je van harte uit om het zelf te beleven en ontdekken. Sluit je aan en ervaar het verschil!

Er zijn nog 187 plekken beschikbaar!

Wekelijks werken wij het aantal plekken dat over is bij.

Ervaar Purazen gym 10 dagen gratis, meld je nu aan

In 5 stappen

NAAR EEN GEZONDE LEEFSTIJL

01

Hoe gezond ben jij?

Na je aanmelding begint de reis met een uitgebreide en professionele intake. Hier worden diverse vraagstukken doorgenomen en worden jouw doelstellingen helder in kaart gebracht. We gaan uit van jouw gezonde deel. We brengen de huidige gezondheid zeer nauwkeurig in kaart en doen verschillende testen op de revolutionaire HUB waar we de biologische leeftijd inzichtelijk maken. Stap voor stap begeleiden we jou naar een nog betere en optimale gezondheid.

√  Kennismaking
√  Professionele intake
√  Uitgebreide wellness check
√  Biologische leeftijd inzichtelijk
√  Plan van Aanpak

03

Veilig en efficiënt trainen

Nu we jouw gezondheid en doelstellingen goed in kaart hebben gebracht gaan we starten. Je mag groepslessen volgen, dat raden we zeker aan. Maar je kunt ook fitnessen. Alle Egym toestellen zijn vol-automatisch en worden helemaal op maat voor jou ingesteld. Alle instellingen worden op jouw persoonlijke polsband opgeslagen. In 37 minuten heb jij een volledige training afgerond. Trainen was nog nooit zo makkelijk, veilig en efficiënt. Na de les drink je gezellig een kop thee of koffie in de chillzone.

√ Volledig geautomatiseerd trainen
√ Veilig en efficiënt trainen op jouw eigen niveau
√ Professionele ondersteuning
√ Huiselijke “purazen” sfeer
√ Trainen met gelijkgestemden

04

Sturen en coachen o.b.v. data

Ons professionele team van coaches en docenten helpt jou constant om resultaten optimaal te verbeteren. Fysiek, met behulp van eigen kennis en data die we verzamelen vanuit de software van de toestellen. Emotioneel en mentaal door de gesprekken tussendoor uiteraard. Alle data is gekoppeld aan jouw eigen Purazen polsband en App. Dit alles is inzichtelijk voor jou en de coaches. Periodieke evaluaties doen we binnen een ongedwongen sfeer, maar wel met een persoonlijk doel.

√ Progressie altijd inzichtelijk
√ Je eigen training app
√ Periodieke evaluaties
√ Begeleiding digitaal overal
√ Laagdrempelig

05

Community gevoel

We gaan niet voor de massa, maar voor kwaliteit. In een luxe sfeervolle ongedwongen sfeer ben jij samen met ons team bezig met het behalen van jouw doelstellingen. Je doorloopt met gelijkgestemden het gehele proces. Het is een fijne en veilige plek om te werken aan jezelf en dat samen met anderen. Dit alles zal leiden tot een gezonde leefstijl waarbij jij effectief en met plezier werkt aan jouw gezondheid!

√ Ongedwongen sfeer
√ Een hechte community
√ Trainen met gelijkgestemden
√ Ruime openingstijden
√ Veel aandacht