Velen zijn je inmiddels voorgegaan. Wij nodigen je van harte uit om het zelf te beleven en ontdekken. Sluit je aan en ervaar het verschil!

Er zijn nog 187 plekken beschikbaar!

Wekelijks werken wij het aantal plekken dat over is bij.

Ervaar Purazen gym 10 dagen gratis, meld je nu aan

Wie helpen we

Naar een gezonde leefstijl

LEES VERDER

Druk leven

Het balanceren tussen een veeleisende carrière en een actief sociaal leven is al een uitdaging op zich. Het wordt nog complexer wanneer een relatie en (klein)kinderen deel uitmaken van het dagelijkse leven. Hoe vind je de tijd en motivatie om te werken aan je eigen welzijn te midden van deze hectiek? Als de traditionele sportschool niet de juiste plek voor je is, biedt Purazen Gym de perfecte omgeving. Hier kun je onder deskundige begeleiding je persoonlijke doelen bereiken, zelfs te midden van een druk schema.

Twee keer per week 37 minuten bewegen volstaat om gegarandeerd resultaat te krijgen!

Dankzij onze exclusieve “5-zone methode” zullen we gezamenlijk streven naar het verwezenlijken van jouw doelstellingen. Vóór elke zone onderga je een grondige meting en evaluatie alvorens je doorgaat naar de volgende fase. We richten ons hierbij op mobiliteit, krachttraining, conditie en metabolisme. Dit alles vindt plaats in een intieme en luxueuze omgeving, waar onze lifestyle coaches zich intensief op jouw welzijn richten.

Actief leven

Meer dan ooit beseffen we dat er nog een heel leven voor ons ligt, een leven dat niet eindeloos is. Naarmate de tijd verstrijkt, wordt het des te belangrijker om actief te blijven, gezien de geleidelijke afname van vitale functies zoals kracht, conditie en mobiliteit. Het is dan ook van essentieel belang om ervoor te zorgen dat zowel lichaam als geest in optimale conditie verkeren. Dit niet alleen ter bevordering van een sneller herstel bij uitdagingen, maar ook ter verbetering van het algehele welzijn.

Bij Purazen Gym leggen we de nadruk op essentiële elementen om niet alleen gezond te worden, maar ook te blijven. Dit alles vindt plaats in een sfeervolle en luxe omgeving, waar onze lifestyle coaches zich continu wijden aan het bevorderen van jouw gezondheidsgedrag. De gezamenlijke reis die we aangaan omvat vijf zones, waarbij we streven naar het ultieme gezondheidsdoel. Hierdoor zul je niet alleen verbeteringen ervaren tijdens het sporten of bij het uitvoeren van oefeningen, maar ook in het dagelijks leven.

Vrije tijd

Wanneer de dagen niet langer gevuld hoeven te worden met werk en de zorg voor kinderen, ontstaat er ruimte voor andere vormen van tijdsbesteding. Om structuur in de dagen te behouden, is verantwoord bewegen en actief bezig zijn een waardevolle bijdrage aan een vitaal ouder worden. Samen met gelijkgestemden genieten van beweging en blijven werken aan optimale spierkracht vormt een plezierige manier om deze nieuwe fase van het leven in te vullen. Het streven naar minimaal twee keer per week aandacht voor je gezondheid zal een vast onderdeel worden van jouw agenda, en dit in gezelschap van anderen. Purazen Gym is de ideale plek om deze doelen te verwezenlijken.

Twee keer per week 37 minuten bewegen volstaat om gegarandeerd resultaat te krijgen!

Dankzij onze exclusieve “5-zone methode” zullen we gezamenlijk werken aan het verwezenlijken van jouw doelstellingen. Voorafgaand aan elke zone onderga je een grondige meting en evaluatie alvorens je doorgaat naar de volgende fase. Hierbij hebben we aandacht voor mobiliteit, krachttraining, conditie en metabolisme. Dit alles vindt plaats in een intieme en luxe omgeving, waar onze lifestyle coaches zich intensief toeleggen op jouw welzijn.