Velen zijn je inmiddels voorgegaan. Wij nodigen je van harte uit om het zelf te beleven en ontdekken. Sluit je aan en ervaar het verschil!

Er zijn nog 187 plekken beschikbaar!

Wekelijks werken wij het aantal plekken dat over is bij.

Ervaar Purazen gym 10 dagen gratis, meld je nu aan

Blijvend resultaat

Jouw ideale lichaam voor de rest van je leven

LEES VERDER

Gegarandeerd resultaat

Wij gaan voor een lange termijn resultaat waar je voor altijd van kunt genieten en trots op kunt zijn. In drie tot zes maanden intensief trainen werken we toe naar de beste versie van jezelf. Dit is mogelijk als jij je aan het plan blijft houden. Onze experts binnen  Purazen Gym gaan je daarbij helpen. Geen crash dieet of honger lijden maar een verantwoord transformatie programma waarbij je veel inzichten krijgt in hoe je resultaat kunt krijgen. Zet je gezondheid niet in de wacht en start vandaag!

Voor altijd van je ideale lichaam genieten

Groepslessen

Ook zijn er lessen vanuit thuis te volgen

Toegankelijk

Onbeperkt toegang tot alle faciliteiten

Maatwerk

100% maatwerk wat past bij jou

Huiselijke sfeer

Een fijne sfeer waarbij iedereen er mag zijn

Persoonlijke aandacht en tijd

Wij staan klaar om je te helpen

In 5 stappen resultaat

Stap 1: Uitgebreide healthcheck

Hoe sta jij er nu voor? Aan de hand van onze zeer professionele medische metingen zien we waar je nu staat en waar verbetering nodig is. Met deze data en aan de hand van een zeer uitgebreide intake stellen we een plan op maat samen die jou gaat helpen je doelstellingen te behalen. Jij staat centraal.

Stap 2: Het purazen ontwikkelings-programma

Je persoonlijke leefstijlprogramma gaat van start. Je krijgt intensieve begeleiding van je eigen fitness coach die jou gaat helpen naar de beste versie van jezelf. Jouw fitness coach is je stok achter de deur en gaat jou helpen met het gehele leefstijlprogramma. Je bent in zeer nauw contact met deze persoon.

Stap 3: Voeding staat centraal binnen het programma

Zonder aanpassing in voeding geen resultaat. Trainen zal gepaard gaan met keuzes die je maakt betreffende voeding. Aan de hand van onze Vytal voedingsapp en tips & tricks van onze lifestyle coaches ga je in combinatie met training duidelijke resultaten zien.

Stap 4: Periodieke metingen en evaluaties

Wij maken jouw progressie inzichtelijk. Dit doen wij aan de hand van periodieke evaluaties waarin we jouw biologische leeftijd inzichtelijk maken op de volgende 4 onderdelen, namelijk 1. Cardio 2. Kracht 3. Mobiliteit en 4. Metabolisme. Alles is inzichtelijk in je eigen Purazen Gym app. Je gezondheid in je eigen broekzak.

Stap 5: Behoud van resultaat

We gaan voor optimaal resultaat en dat voor de lange termijn. Geen crash dieet of jojo-effecten maar voor verandering in lifestyle. Je gaat veel leren over training en voeding en hoe je op een verantwoorde manier resultaat kunt behouden. Hiervoor hebben we het unieke Purazen Gym zone programma. Dit programma geeft houvast nadat je het leefstijlprogramma succesvol hebt afgerond.

Extra faciliteiten bij het leefstijlprogramma

Gedurende het transformatie programma mag jij gebruik maken van alle faciliteiten van The Purazen Gym. Je wordt meegenomen in de diverse groepslessen die worden aangeboden. Ook gaan we werken aan eventuele disbalansen die door de jaren heen zijn ontstaan. Jouw resultaten worden niet alleen door jouw Personal Trainer gevolgd maar ook door alle lifestyle coaches binnen ons concept. Hier helpen wij jou om je behaalde resultaat nooit meer kwijt te raken. Wat is verder inbegrepen:

– Periodieke wellnesschecks
– Onbeperkt small group lessons
– Je eigen Purazen Gym resultaten app
– Onbeperkt vrij trainen
– Gepersonaliseerd schema
– Persoonlijke coaching