Velen zijn je inmiddels voorgegaan. Wij nodigen je van harte uit om het zelf te beleven en ontdekken. Sluit je aan en ervaar het verschil!

Er zijn nog 187 plekken beschikbaar!

Wekelijks werken wij het aantal plekken dat over is bij.

Ervaar Purazen gym 10 dagen gratis, meld je nu aan

Voor bedrijven

Hoe gezond zijn uw medewerkers?

LEES VERDER

Wellnesscheck

Progressie van de teams binnen de Organisatie

De tendens binnen het bedrijfsleven is aanzienlijk veranderd. De zorgplicht voor de medewerkers is steeds belangrijker geworden. Bij Purazen gym kunnen wij de gezondheid van het team inzichtelijk maken. Niet alleen op fysiek niveau maar juist ook op het gebied van stressbestendigheid. Met geavanceerde medische high-tech apparatuur en bijbehorende software kunnen we een gedetailleerd beeld creëren van van de gezondheid van de medewerkers. Uiteraard kunnen we dit niet delen, maar wel kunnen we per team de verschillende pijlers inzichtelijk maken. Hoe actief zijn de medewerkers gemiddeld? Hoelang zitten ze voordat men weer gaat lopen?
Ook verstrekken we inzicht in de biologische leeftijd op het gebied van kracht, cardio, mobiliteit en metabolisme gemiddeld per team. Persoonlijk identificeren eventuele disbalansen in de spiergroepen die zich in de loop der tijd kunnen ontwikkelen tot klachten. Hiermee kunnen we een advies geven aan de medewerker om er iets mee te doen.

Bedrijfsprogramma voor medewerkers

√ Collectieve wellnesschecks

√ Monitoren van de beweeglijkheid zonder bij ons te sporten

√ Begeleiding op afstand mogelijk met onze leefstijl coaches

Wellness check

De Wellness check vindt plaats in onze gym. Alles wordt uitgebreid besproken en je krijgt de resultaten mee in zowel een rapport als in je eigen persoonlijke app. Periodieke metingen met daarbij alle gemaakte progressie worden inzichtelijk gemaakt.