Velen zijn je inmiddels voorgegaan. Wij nodigen je van harte uit om het zelf te beleven en ontdekken. Sluit je aan en ervaar het verschil!

Er zijn nog 187 plekken beschikbaar!

Wekelijks werken wij het aantal plekken dat over is bij.

Ervaar Purazen gym 10 dagen gratis, meld je nu aan

Wellness check

Jouw gezondheid inzichtelijk

LEES VERDER

Wellnesscheck

Inzicht in je gezondheid en progressie

Voor de aanvang van jouw lifestyleplan onderga je een uiterst professionele Wellnesscheck. Met geavanceerde medische high-tech apparatuur en bijbehorende software creëren we een gedetailleerd beeld van jouw huidige gezondheid. Bovendien bieden we inzicht in jouw biologische leeftijd op het gebied van kracht, cardio, mobiliteit en metabolisme. We sporen eventuele disbalansen in de spiergroepen op die zich in de loop der tijd kunnen ontwikkelen tot klachten. Deze onvolkomenheden pakken we grondig aan met een op maat gemaakt plan.

365 dgn per jaar geopend

√ Een totale workout al in 37 min.

√ Uiterst veilig trainen

√ Voor elk niveau toegankelijk

Wellness check

De Wellnesscheck wordt uitgevoerd in onze moderne gym. Na grondig onderzoek bespreken we uitgebreid alle bevindingen, en je ontvangt de resultaten niet alleen in een gedetailleerd rapport, maar ook in je eigen persoonlijke app. Periodieke metingen, inclusief alle behaalde vooruitgang, worden overzichtelijk weergegeven, waardoor je gemakkelijk inzicht krijgt in je ontwikkeling.