Velen zijn je inmiddels voorgegaan. Wij nodigen je van harte uit om het zelf te beleven en ontdekken. Sluit je aan en ervaar het verschil!

Er zijn nog 187 plekken beschikbaar!

Wekelijks werken wij het aantal plekken dat over is bij.

Ervaar Purazen gym 10 dagen gratis, meld je nu aan

Graag maken wij kennis met jou

Onbeperkt genieten van jouw persoonlijke gym

Graag willen wij je uitnodigen om onze prachtige gym te laten zien. Heel gemakkelijk kun je een gratis afspraak boeken. Een van onze adviseurs zal je begeleiden in het maken van de juiste keuzes. 

    Let op: Afspraak plannen kan pas vanaf 2 januari 2024

Onze visie op vrije keuze

Wij hechten waarde aan de flexibiliteit voor onze leden, zodat zij op elk gewenst moment kunnen deelnemen aan zowel groepslessen als individuele fitnesstrainingen. Dankzij uitgebreide openingstijden streven wij naar toegankelijkheid, terwijl we het ook vanzelfsprekend vinden dat je de les kunt selecteren die op dat specifieke moment het beste bij je past.

Wij bieden lidmaatschappen met hoge flexibiliteit. Voor ons is het belangrijk dat er geen reden is om niet te komen. Wat je bij ons wilt volgen, het kan allemaal. Onze adviseur kan je het beste persoonlijke advies geven.

Waarmee wil jij starten?

Onze adviseur helpt je graag de juiste keuzes te maken. Maar ook om de doelstelling helder te krijgen. Plan een adviesgesprek en wij leggen je alles uit.

Eerst telefonisch contact?

Graag eerst telefonisch overleggen? Onze adviseurs proberen je op het gewenste moment terug te bellen. Let op! Ben je al eerder lid geweest bij Lotuszen of Purazen gym? Klik dan op deze link en vraag per mail een adviesgesprek aan.

Toegankelijk

Onbeperkt toegang tot alle faciliteiten

Maatwerk

100% maatwerk wat past bij jou

Groepslessen

Ook zijn er lessen vanuit thuis te volgen

Persoonlijke aandacht en tijd

Wij staan klaar om je te helpen

Huiselijke sfeer

Een fijne sfeer waarbij iedereen er mag zijn

All in lidmaatschappen

Natuurlijk kan het voorkomen dat je al precies weet wat je wilt, bijvoorbeeld omdat je eerder lid bent geweest of al met een adviseur hebt gesproken. Toch kun je uitsluitend via onze adviseur een lidmaatschap afsluiten. Dus vraag even een gesprek aan mag ook telefonisch, zodat wij zo spoedig mogelijk je lidmaatschap klaar kunnen zetten.