Velen zijn je inmiddels voorgegaan. Wij nodigen je van harte uit om het zelf te beleven en ontdekken. Sluit je aan en ervaar het verschil!

Er zijn nog 187 plekken beschikbaar!

Wekelijks werken wij het aantal plekken dat over is bij.

Ervaar Purazen gym 10 dagen gratis, meld je nu aan

Ook graag makkelijk en op een leuke manier fit worden?

Heb je ooit gedroomd van een plek waar je niet alleen aan je fysieke gezondheid kunt werken, maar ook aan je mentale welzijn? Dan is Purazen Gym dé plek voor jou!

Wij nodigen je van harte uit om kennis te maken met onze unieke sportschool. Bij Purazen Gym combineren we de nieuwste fitnessapparatuur met een rustige, inspirerende omgeving. Ons doel is om jou te helpen een gezondere, gelukkigere versie van jezelf te worden.

Wat kun je verwachten bij een bezoek aan Purazen Gym?

  • Moderne faciliteiten: Van cardio-apparaten tot gewichten, wij hebben alles in huis om jouw fitnessdoelen te bereiken.
  • Professionele begeleiding: Ons team van gecertificeerde trainers staat klaar om je te begeleiden en te motiveren.
  • Holistische benadering: Naast fysieke training bieden wij ook yoga- en meditatieklassen om je geest in balans te brengen.
  • Persoonlijke aandacht: We geloven in maatwerk en daarom krijg je bij ons altijd persoonlijke aandacht en advies.

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar zelf de rust en energie van Purazen Gym. Ontmoet ons vriendelijke team, verken onze faciliteiten en ontdek hoe wij je kunnen helpen op weg naar een gezonder en gelukkiger leven.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen te werken aan jouw welzijn! De koffie of thee staat voor je klaar!

Kom voor een rondleiding en ervaar de fijne sfeer

Maak zelf heel eenvoudig een afspraak en de koffie en thee staat voor je klaar.

10 dagen gratis ervaren

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Toegankelijk

Onbeperkt toegang tot alle faciliteiten

Maatwerk

100% maatwerk wat past bij jou

Groepslessen

Ook zijn er lessen vanuit thuis te volgen

Persoonlijke aandacht en tijd

Wij staan klaar om je te helpen

Huiselijke sfeer

Een fijne sfeer waarbij iedereen er mag zijn

Wat maakt Purazen gym anders dan anderen?

In de wereld van fitnessstudio’s is er een overvloed aan keuzes, maar wij streven naar een unieke benadering op het gebied van begeleiding, variatie, keuzemogelijkheden en exclusiviteit. Ons fitness-ecosysteem is ontworpen om jou volledig te begeleiden, ongeacht of je deels elders actief bent of volledig toegewijd bent aan onze sportschool. Onze toegewijde fitnesscoaches nemen je volledig onder hun vleugels, waardoor jouw fitnessreis van A tot Z wordt gekoesterd.

Wat is holistische fitness?

Holistische fitness is een benadering van gezondheid en welzijn die rekening houdt met de fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten van een persoon. Het gaat niet alleen om lichamelijke oefeningen, maar ook om voeding, stressbeheersing, en het bevorderen van een positieve mindset.

Hoe verschilt holistische fitness van traditionele fitness?

In tegenstelling tot traditionele fitness, die zich vaak voornamelijk richt op fysieke prestaties en uiterlijk, legt holistische fitness de nadruk op het welzijn van de hele persoon. Dit omvat oefeningen die niet alleen het lichaam versterken, maar ook activiteiten die de geestelijke gezondheid, emotionele balans en spirituele groei ondersteunen.

Welke soorten activiteiten worden geassocieerd met holistische fitness?

Activiteiten kunnen variëren van traditionele lichaamsbeweging zoals hardlopen en gewichtheffen tot yoga, meditatie, tai chi, en mindfulness-oefeningen. Voedingsadvies, slaapbeheer, en technieken voor stressvermindering spelen ook een belangrijke rol.

Kan iedereen deelnemen aan holistische fitness?

Ja, holistische fitness is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Het is een persoonlijke reis die aangepast kan worden aan individuele behoeften en levensstijl.

Hoe kan ik beginnen met holistische fitness?

Beginnen met holistische fitness kan eenvoudig zijn. Het kan starten met het nemen van kleine stappen zoals het integreren van korte meditatiesessies in je dag, het maken van gezondere voedingskeuzes, of het toevoegen van een nieuwe vorm van lichaamsbeweging aan je routine.

Wat zijn de voordelen van holistische fitness?

De voordelen zijn onder andere verbeterde fysieke gezondheid, grotere emotionele stabiliteit, mentale helderheid, verhoogde stressbestendigheid, en een diepere verbinding met jezelf en je omgeving.