Velen zijn je inmiddels voorgegaan. Wij nodigen je van harte uit om het zelf te beleven en ontdekken. Sluit je aan en ervaar het verschil!

Er zijn nog 187 plekken beschikbaar!

Wekelijks werken wij het aantal plekken dat over is bij.

Ervaar Purazen gym 10 dagen gratis, meld je nu aan

Gezonde leefstijl

Jouw gezondheid staat op nummer 1

LEES VERDER

Informatie bijeenkomsten

Leefstijlcoaching

85% van een gezonde leefstijl wordt bepaald door je voeding

Het Purazen BenFit leefstijlprogramma is een uitgebalanceerde aanpak gericht op een gezonde levensstijl, met persoonlijke coaching om jouw doelen te bereiken, of dat nu afvallen, aankomen of balans vinden is. Het programma steunt op drie pijlers: voedingsadvies, gezond bewegen, en ontspanning, en biedt wekelijkse voedingsschema’s, bewegingsadvies en ontspanningstips op maat. Zonder gebruik van supplementen of maaltijdvervangers leer je een gezond eetpatroon aan dat je kunt volhouden.

Het Purazen Benfit leefstijl programma

Je pad naar persoonlijke groei en gezondheidsdoelen begint met een duidelijk plan, aangevuld door de Voedingsapp en persoonlijke coaching, wat leidt tot jouw succes.


Intakegesprek (60 minuten)

Het traject start met een uur durend intakegesprek om jouw situatie en hoofddoel te verkennen. Na dit gesprek formuleer je zelf deeldoelen, wat zelfreflectie en betrokkenheid stimuleert.

Voedingsondersteuning

De Voedingsapp, geïntegreerd in ons programma, personaliseert je voeding op basis van je energiebehoefte, doelstellingen, en voorkeuren. Onder begeleiding van je persoonlijke coach biedt de app dagelijks aangepaste menu’s zonder dat je calorieën telt.

Kenmerken:

  • Persoonlijke Coaching: Ontvang steun en motivatie van je eigen coach.
  • Recepten en Boodschappenlijstjes: Toegang tot meer dan 2000 recepten en automatisch gegenereerde boodschappenlijstjes.
  • Voortgangsmonitor: Duidelijke weergave van je vooruitgang, met nadruk op persoonlijke groei.

Door deze gestructureerde aanpak met zowel coaching als voedingsadvies vergroot je je kans op succes.

Leefstijlcoaching bij Purazen Gym

Onze holistische aanpak richt zich op alle leefstijlaspecten: voeding, slaap, beweging, ontspanning, en mentale fitheid. Een Wellnesscheck en persoonlijk gesprek bieden inzicht in je huidige situatie, waarna we samen een op maat gemaakt plan ontwikkelen voor een duurzaam betere leefstijl.

In de eerste sessie stellen we samen jouw hoofd- en deeldoelen op en verkennen we hoe je deze geleidelijk kunt bereiken. De volgende sessie focust op het bespreken van je voortgang, de uitdagingen en het verder aanscherpen van jouw plan.

Als je dieper wilt gaan, bieden we na de eerste twee sessies intensievere trajecten aan. Deze geven je grondiger inzicht in alle leefstijlaspecten en bieden intensieve ondersteuning om je doelen te realiseren. Je blijft de regisseur van je eigen gezondheid, met onze coaches als jouw steunpilaar.

Leefstijl omvat meer dan voeding en beweging; het betrekt ook slaap, ontspanning en jouw mindset. Een gezonde leefstijl vraagt om een allesomvattende benadering, gericht op zowel de symptomen als de oorzaken. Onze coaching staat open voor iedereen die aan zijn gezondheid wil werken.

Met leefstijlcoaching bij Purazen Gym richt je je niet alleen op het behalen van gezondheidsdoelen maar ook op het begrijpen en aanpassen van je mindset. Na onze coaching heb je een duidelijk plan, de motivatie en de hulpmiddelen om jouw leefstijl te verbeteren. Hoewel leefstijlcoaching vaak niet door verzekeraars wordt vergoed, zijn er soms mogelijkheden voor ondersteuning via het UWV of je werkgever. Ontdek hoe Purazen Gym jou op pad kan helpen naar een gezonder en vitaler leven.

365 dgn per jaar recepten beschikbaar

√ Coach kijkt met je mee

√ Uniek totaal concept bij Purazen gym

√ Ook voedingsadvies bij intoleranties

Informatie bijeenkomsten

Purazen leefstijl add on

Dagelijks zet onze voedingsadvies app maaltijden voor je klaar. Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een alternatief, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar jij zin in hebt! Ook kun jij je eigen favoriete maaltijden samenstellen met ingrediënten uit onze database. 

Download gratis het Benfit "voorkom verspilling tips"

Graag eerst advies over leefstijl coach traject

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Leefstijlcoaches

All in

12 weken

12

€ 394,00

Eenmalig

“Blijvend resultaat” + toegang tot de Benfit app

Bedrag is eenmalig en hierna wordt de benfit app stilzwijgend verlengd

All in

6 weken

6

€ 227,00

Eenmalig

“Gezonde start” + toegang tot de Benfit app

Bedrag is eenmalig en hierna wordt de benfit app stilzwijgend verlengd

All in

Onderhoud

12

€ 25,-

Per 4 weken

Onbeperkt
toegang tot de
Ben Fit App +
30 min. coaching
per 12 weken

Let op de app werkt alleen in combinatie met een startperiode met de Leefstijlcoach