Velen zijn je inmiddels voorgegaan. Wij nodigen je van harte uit om het zelf te beleven en ontdekken. Sluit je aan en ervaar het verschil!

Er zijn nog 187 plekken beschikbaar!

Wekelijks werken wij het aantal plekken dat over is bij.

Ervaar Purazen gym 10 dagen gratis, meld je nu aan

Bereik je fitnessdoelen bij Egym Zwolle

Ontdek waarom Egym Zwolle de perfecte plek is om je fitnessdoelen te bereiken. Bezoek onze website nu!

Graag willen wij je uitnodigen om onze prachtige gym te laten zien. Heel gemakkelijk kun je een gratis afspraak boeken. Een van onze adviseurs zal je begeleiden in het maken van de juiste keuzes.

Welkom bij Pura Zen Gym in Egym Zwolle: Jouw Bestemming voor Transformatie en Welzijn

Bij Pura Zen Gym begrijpen we dat de reis naar een gezonder en gelukkiger zelf uniek is voor iedereen. Daarom bieden we bij Egym Zwolle een omgeving die niet alleen je lichaam transformeert maar ook je geest verrijkt. Ontdek waarom wij de perfecte plek zijn om je fitnessdoelen te bereiken. Bezoek onze website nu en neem de eerste stap naar een nieuwe jij!

Op Maat Gemaakte Fitnessplannen

Onze deskundige trainers staan klaar om je te begeleiden met gepersonaliseerde fitnessplannen die zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften en doelen te voldoen. Of je nu spiermassa wilt opbouwen, gewicht wilt verliezen, of simpelweg je algehele gezondheid wilt verbeteren, wij hebben de expertise en de middelen om je te ondersteunen.

State-of-the-Art Faciliteiten

Egym Zwolle is uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologieën om je trainingservaring te optimaliseren. Onze ruime en hygiënische gym biedt een breed scala aan cardio- en krachttrainingsapparatuur, evenals diverse groepslessen die ontworpen zijn om je te motiveren en je uit te dagen.

 

Een Ondersteunende Gemeenschap

Bij Pura Zen Gym geloven we in de kracht van gemeenschap. Onze leden vormen een diverse en inspirerende groep mensen die elkaar motiveren en steunen op weg naar hun fitnessdoelen. Sluit je bij ons aan en ervaar de positieve energie en vriendschap die onze gym uniek maakt.

Wellness en Ontspanning

Naast fitness biedt Egym Zwolle ook wellnessfaciliteiten om je te helpen ontspannen en herstellen. Geniet van onze sauna, stoombad, of boek een massage bij een van onze gecertificeerde masseurs. Bij ons staat jouw algehele welzijn centraal.

Flexibele Lidmaatschapsopties

We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom bieden we verschillende lidmaatschapsopties aan die passen bij jouw levensstijl en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een maandabonnement of een jaarcontract, wij hebben een plan dat bij je past.

Neem Vandaag Nog de Eerste Stap

Wacht niet langer om de beste versie van jezelf te worden. Bezoek onze website nu en ontdek alles wat Egym Zwolle te bieden heeft. Word vandaag nog lid van de Pura Zen Gym-familie en begin jouw reis naar een gezonder, gelukkiger leven.

Onze visie op vrije keuze

Wij hechten waarde aan de flexibiliteit voor onze leden, zodat zij op elk gewenst moment kunnen deelnemen aan zowel groepslessen als individuele fitnesstrainingen. Dankzij uitgebreide openingstijden streven wij naar toegankelijkheid, terwijl we het ook vanzelfsprekend vinden dat je de les kunt selecteren die op dat specifieke moment het beste bij je past.

Wij bieden lidmaatschappen met hoge flexibiliteit. Voor ons is het belangrijk dat er geen reden is om niet te komen. Wat je bij ons wilt volgen, het kan allemaal. Onze adviseur kan je het beste persoonlijke advies geven.

Waarmee wil jij starten?

Onze adviseur helpt je graag de juiste keuzes te maken. Maar ook om de doelstelling helder te krijgen. Plan een adviesgesprek en wij leggen je alles uit.

Eerst telefonisch contact?

Graag eerst telefonisch overleggen? Onze adviseurs proberen je op het gewenste moment terug te bellen.

Toegankelijk

Onbeperkt toegang tot alle faciliteiten

Maatwerk

100% maatwerk wat past bij jou

Groepslessen

Ook zijn er lessen vanuit thuis te volgen

Persoonlijke aandacht en tijd

Wij staan klaar om je te helpen

Huiselijke sfeer

Een fijne sfeer waarbij iedereen er mag zijn

All in lidmaatschappen

Natuurlijk kan het voorkomen dat je al precies weet wat je wilt, bijvoorbeeld omdat je eerder lid bent geweest of al met een adviseur hebt gesproken. Toch kun je uitsluitend via onze adviseur een lidmaatschap afsluiten. Dus vraag even een gesprek aan mag ook telefonisch, zodat wij zo spoedig mogelijk je lidmaatschap klaar kunnen zetten.