Velen zijn je inmiddels voorgegaan. Wij nodigen je van harte uit om het zelf te beleven en ontdekken. Sluit je aan en ervaar het verschil!

Er zijn nog 187 plekken beschikbaar!

Wekelijks werken wij het aantal plekken dat over is bij.

Ervaar Purazen gym 10 dagen gratis, meld je nu aan

Nu dan eindelijk echt resultaat

Fit en vitaal worden was nog nooit zo snel en effectief – dankzij ons 5 zone systeem.

Je bent alweer een stap dichter bij om ons unieke concept op een prachtige locatie te kunnen ervaren.

Graag snel starten?
Plan dan nu zelf je eerste afspraak met de fitnesscoach in. Je gaat meteen ervaren hoe bijzonder ons fitnessconcept is. Na het maken van de afspraak krijg je een bevestiging per mail waar alle details  in staan.
Toch liever eerst aanmelden voor een adviesgesprek? Vul dan het aanmeldformulier hieronder in.

Aanmeldformulier

10 dagen gratis ervaren

MM slash DD slash JJJJ
Geef de datum aan wanneer je daadwerkelijk wilt starten met de 10 dagen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze visie op vrije keuze

Wij hechten waarde aan de flexibiliteit voor onze leden, zodat zij op elk gewenst moment kunnen deelnemen aan zowel groepslessen als individuele fitnesstrainingen. Dankzij uitgebreide openingstijden streven wij naar toegankelijkheid, terwijl we het ook vanzelfsprekend vinden dat je de les kunt selecteren die op dat specifieke moment het beste bij je past.

Toegankelijk

Onbeperkt toegang tot alle faciliteiten

Maatwerk

100% maatwerk wat past bij jou

Groepslessen

Ook zijn er lessen vanuit thuis te volgen

Persoonlijke aandacht en tijd

Wij staan klaar om je te helpen

Huiselijke sfeer

Een fijne sfeer waarbij iedereen er mag zijn

Wij bieden lidmaatschappen met hoge flexibiliteit. Voor ons is het belangrijk dat er geen reden is om niet te komen. Wat je bij ons wilt volgen, het kan allemaal. Onze adviseur kan je het beste persoonlijke advies geven.

Wat maakt Purazen gym anders dan anderen?

In de wereld van fitnessstudio’s is er een overvloed aan keuzes, maar wij streven naar een unieke benadering op het gebied van begeleiding, variatie, keuzemogelijkheden en exclusiviteit. Ons fitness-ecosysteem is ontworpen om jou volledig te begeleiden, ongeacht of je deels elders actief bent of volledig toegewijd bent aan onze sportschool. Onze toegewijde fitnesscoaches nemen je volledig onder hun vleugels, waardoor jouw fitnessreis van A tot Z wordt gekoesterd.

Wat is holistische fitness?

Holistische fitness is een benadering van gezondheid en welzijn die rekening houdt met de fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten van een persoon. Het gaat niet alleen om lichamelijke oefeningen, maar ook om voeding, stressbeheersing, en het bevorderen van een positieve mindset.

Hoe verschilt holistische fitness van traditionele fitness?

In tegenstelling tot traditionele fitness, die zich vaak voornamelijk richt op fysieke prestaties en uiterlijk, legt holistische fitness de nadruk op het welzijn van de hele persoon. Dit omvat oefeningen die niet alleen het lichaam versterken, maar ook activiteiten die de geestelijke gezondheid, emotionele balans en spirituele groei ondersteunen.

Welke soorten activiteiten worden geassocieerd met holistische fitness?

Activiteiten kunnen variëren van traditionele lichaamsbeweging zoals hardlopen en gewichtheffen tot yoga, meditatie, tai chi, en mindfulness-oefeningen. Voedingsadvies, slaapbeheer, en technieken voor stressvermindering spelen ook een belangrijke rol.

Kan iedereen deelnemen aan holistische fitness?

Ja, holistische fitness is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Het is een persoonlijke reis die aangepast kan worden aan individuele behoeften en levensstijl.

Hoe kan ik beginnen met holistische fitness?

Beginnen met holistische fitness kan eenvoudig zijn. Het kan starten met het nemen van kleine stappen zoals het integreren van korte meditatiesessies in je dag, het maken van gezondere voedingskeuzes, of het toevoegen van een nieuwe vorm van lichaamsbeweging aan je routine.

Wat zijn de voordelen van holistische fitness?

De voordelen zijn onder andere verbeterde fysieke gezondheid, grotere emotionele stabiliteit, mentale helderheid, verhoogde stressbestendigheid, en een diepere verbinding met jezelf en je omgeving.