Velen zijn je inmiddels voorgegaan. Wij nodigen je van harte uit om het zelf te beleven en ontdekken. Sluit je aan en ervaar het verschil!

Er zijn nog 187 plekken beschikbaar!

Wekelijks werken wij het aantal plekken dat over is bij.

Ervaar Purazen gym 10 dagen gratis, meld je nu aan

"Hoe gezond ben jij? Ontdek het meteen!

Bij Purazen Gym geloven we dat meten weten is.
Daarom bieden we je een unieke kans om je gezondheid te ontdekken met onze gratis fitheidstest.

 

Voordelen van deze test:

❓ Ook zo nieuwsgierig hoe fit je bent?

Grijp deze kans! Er is nog beperkt plek om je aan te melden voor een gratis test ter waarde van €35,-. 

Waarom kiezen voor een fitheidstest bij Purazen Gym?

Mark
MarkGeweldige sportschool met topfaciliteiten!
Lees verder
Ik train nu al een jaar bij Purazengym.nl en ik ben super tevreden. De spullen zijn helemaal van deze tijd en altijd tiptop in orde. De mensen die er werken zijn echt tof en altijd klaar om te helpen. De sfeer? Die is altijd lekker motiverend. Als je serieus bezig bent met je fitness, dan moet je hier echt een keer gaan kijken!
Anneke
AnnekeUitstekende personal trainers
Lees verder
De personal trainers bij Purazen gym zijn echt de beste. Ze weten precies waar ze het over hebben en hoe ze je moeten pushen om alles uit jezelf te halen. Met hun begeleiding heb ik mijn fitnessdoelen sneller gehaald dan ik ooit had durven dromen. Echt een topteam!
Rianne
RianneFijne groepslessen
Lees verder
k doe regelmatig mee aan de groepslessen bij Purazengym en ben super tevreden. De instructeurs zijn altijd vol energie en zorgen ervoor dat iedereen lekker mee kan doen, ongeacht je niveau. De lessen zijn lekker gevarieerd en uitdagend, dus het wordt nooit saai.
Lilian
LilianVriendelijk personeel en schone faciliteiten
Lees verder
Ik waardeer het vriendelijke personeel en de schone faciliteiten bij Purazen. Ondanks dat het er vaak druk is, blijft het personeel altijd behulpzaam en zorgen ze ervoor dat alles netjes blijft. Een fijne plek om te sporten, al is het soms wel wat vol.
Gerdien
GerdienModerne apparatuur en goede ventilatie
Lees verder
De apparatuur bij Purazengym is super modern en altijd goed onderhouden. De ventilatie is top, waardoor het sporten lekker aangenaam is. Het kan wel druk zijn tijdens de piekuren, maar dat hoort erbij bij zo'n populaire sportschool.
Dennis
DennisMeer energie en betere slaapkwaliteit
Lees verder
Sinds ik regelmatig bij Purazengym sport, barst ik van de energie en slaap ik als een roos. Die intensieve workouts houden me fysiek topfit, en ik merk dat ik mentaal ook veel beter in mijn vel zit. De sfeer is altijd lekker positief en motiverend, wat echt bijdraagt aan mijn algehele welzijn.
Gerard
Gerard
Lees verder
Sporten bij Purazengym heeft niet alleen mijn conditie een boost gegeven, maar ook mijn sociale leven verrijkt. Ik heb hier veel nieuwe mensen ontmoet en vrienden gemaakt tijdens de groepslessen en evenementen. Het is geweldig om een plek te hebben waar ik zowel aan mijn fitness kan werken als leuke mensen kan ontmoeten.
Astrid
AstridGepersonaliseerde trainingsprogramma's
Lees verder
Ik ben superblij met de gepersonaliseerde trainingsprogramma's van het eGym Smart Strength Circuit. De apparaten stellen zichzelf automatisch in op basis van mijn persoonlijke fitnessdoelen en fysieke conditie. Dit maakt trainen niet alleen makkelijker, maar ook veel leuker en uitdagender. Ik zie duidelijk vooruitgang in mijn kracht en uithoudingsvermogen.
Otto
OttoSnelle voortgang door regelmatige evaluaties
Lees verder
Wat ik echt geweldig vind aan het eGym Smart Strength Circuit zijn de regelmatige evaluaties van mijn voortgang. De apparatuur meet periodiek mijn prestaties en past mijn trainingsschema’s daarop aan. Dit houdt me scherp en zorgt ervoor dat ik continu vooruitgang boek. Dankzij deze aanpak heb ik mijn fitnessdoelen sneller bereikt dan ik ooit had verwacht.
Niels
NielsGebruiksvriendelijke apparatuur
Lees verder
De apparatuur van het eGym Smart Strength Circuit is super gebruiksvriendelijk. De intuïtieve interface en automatische instellingen maken trainen een fluitje van een cent, zelfs als je geen ervaring hebt met fitnessapparaten. Ik kan me volledig focussen op mijn workout zonder te hoeven rommelen met gewichten of machines. Echt een top toevoeging aan Purazen.
Hermien
HermienProfessionele en grondige aanpak
Lees verder
"De fittesten bij Purazengym.nl worden professioneel en grondig uitgevoerd. De trainers nemen de tijd om alles goed uit te leggen en de resultaten met je door te nemen. Dit gaf me veel vertrouwen in hun expertise en in mijn eigen capaciteiten om mijn fitnessdoelen te bereiken."
Previous
Volgende

GOED OM TE WETEN:
Bij het afnemen van de test wordt er een metabolische leeftijd bepaald. Deze metabolische leeftijd is een indicator van hoe uw lichaam presteert en functioneert in vergelijking met uw chronologische leeftijd. Het is een maatstaf die gebaseerd is op verschillende factoren, zoals uw stofwisseling, lichaamssamenstelling, en fitnessniveau.

Maak vandaag nog de stap naar inzicht in je gezondheid!

Aanmeldformulier voor een gratis fitheidstest

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Powered by Purazen Gym | Privacy Policy