Velen zijn je inmiddels voorgegaan. Wij nodigen je van harte uit om het zelf te beleven en ontdekken. Sluit je aan en ervaar het verschil!

Er zijn nog 187 plekken beschikbaar!

Wekelijks werken wij het aantal plekken dat over is bij.

Ervaar Purazen gym 10 dagen gratis, meld je nu aan

Online Yoga en Pilates TV

Onbeperkt genieten vanuit huis

Hoe gaan de lessen thuis in zijn werk bij Purazen gym? Hiervoor gebruiken we het programma Zoom. Dit is een online dienst waarmee je een virtuele bijeenkomst kunt houden. Alsof je met elkaar aan een grote tafel zit, maar dan via het internet. Note: Je kunt elkaar niet zien, alleen de docent kan je zien. Dus privacy gewaarborgd!

Wat je nodig hebt is:

  • Een computer / laptop / iPad / notebook of smartphone.
  • Internetverbinding via 4g of vaste lijn (wifi).
  • Een gratis account bij Zoom en een Zoom programma / app.

Zie hieronder een simpel stappenplan om dit te regelen. Voelt dit als hocus-pocus? Vraag dan of iemand in de buurt even met je mee kan kijken. Eenmaal geïnstalleerd, kun je Zoom ook gebruiken om met anderen in contact te blijven.

Aanmelden bij Zoom Ter voorbereiding van de bijeenkomst moet je een gratis stukje software installeren. Dit moet je installeren op het apparaat dat je wilt gebruiken. Kies zelf het apparaat wat je het prettigst vindt.

De makkelijkste weg is als je eerst het Zoom programma installeert en je je van daaruit registreert.

Afhankelijk van je apparaat gaat de installatie als volgt:

Computer of laptop: Ga naar de downloadpagina van Zoom: https://zoom.us/download, download Zoom Client for Meetings en installeer deze.

Smartphone of tablet (zoals iPad): Ga naar de Google Play Store (voor Android toestellen) of naar de App Store (Apple toestellen) en zoek naar de Zoom Cloud Meetings app en installeer deze.

Dan rest alleen nog het inloggen of registreren. Eenmaal geïnstalleerd, open het Zoom programma. Heb je al een Zoom account, druk op ‘Sign In’ en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Nog geen account bij Zoom? Druk nu op ‘Sign up‘ om je te registreren. Volg de instructies en met een paar klikken heb je een gratis account, welke onthouden wordt door het Zoom programma. Aan te bevelen is je wachtwoord door je computer te laten onthouden, zodat je in het vervolg automatisch wordt ingelogd bij het openen van Zoom. Mocht het je eerste keer zijn, is het ook aan te bevelen om eerst een Zoom meeting met een bekende te houden om dit medium uit te proberen.

De Zoom installatie is klaar, gefeliciteerd!

Hoe deelnemen aan een Purazen gym LIVE LES? Controleer of je alles hebt voorbereid* en lees onderstaand over hoe het werkt tijdens een live online les.

Om mee te doen aan live online lessen:

  1. Meld je aan bij Mijn Purazen gym op de website of via de Purazen gym app, ons reserveringssysteem! Om de aanmeldingen bij te houden gebruiken we het Purazen gym boekingsprogramma.

Ben je voor het eerst bij Purazen gym? Voor je eerste boeking is registratie nodig (gratis) klik hier>>. (Tip: werkt het best met browser Chrome, Firefox of Safari).

  1. Installeer het gratis programma Zoom op je computer, tablet of smartphone. Via dit programma wordt de live les uitgezonden. Zie bovenstaande instructies.

Via ons reserveringssysteem via de website mijn Purazen gym>> is het een fluitje van een cent en is het zelfs mogelijk om je inschrijvingen via de Purazen gym app op je smartphone te regelen.

Inrichten van je eigen oefenplek In de studio gebruiken we tools als een yogamat, riem, blok en een bolster of meditatiekussen. Zowel bij de on demand video’s als de live online lessen zullen we regelmatig van deze tools gebruik maken. Voor een rustig verloop van een les is het praktisch om deze tools bij aanvang bij de hand te hebben. Geen nood als je bovenstaande tools niet in huis hebt. Hier wat improvisatietips voor de verschillende tools:

  • Yogamat: strandlaken of gewoon op je vloer.
  • Blok: dik boek (liefst je favoriet).
  • Riem: broekriem, sjaal of touw van zo’n 1,

Mocht je vaker thuis willen oefenen, is het een aanrader om jezelf een tool kado te doen via onze webshop https://webshop.lotuszen.nl/

Graag een online zoom yoga en pilates online lidmaatschap afsluiten?

Schrijf een nieuw bericht voor het review platvorm

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het review platvorm nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
53 berichten.
Karin Karin uit Zwolle schreef op 11 juli 2022 om 20:43
Het was weer een heerlijke Yin Yogales. Zo bijzonder mooi hoe Kathalina aanvoelt, ondanks 19 mensen in de les, wie ze even een "handje" nodig heeft. Dank je wel.
Joke esselink Joke esselink uit Ijsselmuiden schreef op 29 november 2021 om 21:29
Hallo heb net een fijne Yin Yoga les gehad. Heb alleen een groot minpunt, niet alleen bij deze les maar bij alle zoomlessen valt het mij op dat de muziek alleen te horen is met af en toe hele harde tonen en dan weer helemaal niets. (Misvormde tonen) Ervaar dit als zeer storend. En ben benieuwd hoe anderen dit ervaren. Misschien zonder muziek? Voor de rest toplessen.
Els Els uit Zwolle schreef op 29 november 2021 om 21:22
Dankjewel Kathalina voor weer een fijne yin les!! ?
Annabel Annabel uit Zwolle schreef op 1 juni 2021 om 20:53
Wat fijn weer een groepsles, outdoor pilates. Bedankt Judith?
Peter Kraan ​​ Zwolle Peter Kraan ​​ Zwolle uit Echten (Dr.) schreef op 31 mei 2021 om 21:38
Hoi Rogier een prima les. Soms niet helemaal goed verstaanbaar, maar ik zag watik moest doen, dus dat ging uitstekend. Ook goede feedbackals ik de oefening niet hhelemaal goed uitvoerde en dat was wel goed te verstaan Groeten Peter Kraan Zwolle PS vanaf volgende week zit ik in Echten, maar kom ik voor de les naar de AA-landen. Want op de camping heb ik niet veel ruimte om mijn matje uit te rollen. Of ik moet hem in het gras uitrollen. Maar weet niet of ik de les dan kan volgen via de WiFi hotspots van de camping
Peter Kraan ​​ Zwolle Peter Kraan ​​ Zwolle uit Echten (Dr.) schreef op 31 mei 2021 om 21:35
Hoi Rogier een prima les. Soms niet helemaal goed verstaanbaar, maar ik zag watik moest doen, dus dat ging uitstekend. Ook goede feedbackals ik de oefening niet hhelemaal goed uitvoerde en dat was wel goed te verstaan Groeten Peter Kraan Zwolle PS vanaf volgende week zit ik in Echten, maar kom ik voor de les naar de EU-landen. Want op de camping heb ik.niet veel ruimte om mijn matje uit te rollen. Of ik moet hem in het gras uitrollen. Maar weet niet of ik de les dan kan volgen via de WiFi hotspots van de camping
Dianne Dianne uit Zwolle schreef op 29 maart 2021 om 20:07
dankjewel Kathaline voor opnieuw een hele fijne Yin les.. zo blij dat we op deze manier toch door kunnen gaan. Maar kijk ook erg uit naar het moment dat we weer live les mogen volgen. Liefs Dianne
Monique Monique uit Zwolle schreef op 24 maart 2021 om 20:56
Dank je Judith voor weer zo’n bijzondere les en meditatie!
Inge Inge uit Zwolle schreef op 11 maart 2021 om 12:14
Goedemorgen, het was weer een heerlijke Lujong les van Floor! Dankjewel!
Ànnabel Ànnabel uit Zwolle schreef op 7 maart 2021 om 21:38
Dank je wel Cynthia voor de heerlijke mindful yoga les ?
Tippiwan Tippiwan uit Hasselt schreef op 4 maart 2021 om 21:44
Dankjewel Phoebe voor de fijne Tacoyo. Lekker pittig en heerlijke ontspanning tussendoor!
Anne-Marie Anne-Marie schreef op 2 maart 2021 om 12:37
Net weer een heerlijk lesje Qigong gevolgd, dank!. Het vrij plannen én vrijhouden van mijn werkagenda voor dit uurtje voor mezelf, probeer ik er zeker in te houden. Heerlijk dat dit zo kan.
Loes Aerdts Loes Aerdts schreef op 28 februari 2021 om 12:19
Heerlijke lazy sunday yin yoga les. Fijn om veel handreikingen te krijgen om de optimale houding te vinden! Ik voel me nu heerlijk los
Monique Monique uit Zwolle schreef op 19 februari 2021 om 12:00
Dank Judith ook voor de mooie en bijzondere meditaties op woensdagavond! Voor mij daarnaast een nieuwe vorm van yoga die ik aan het ontdekken ben. De tijd 18:15 zou wat later mogen ☺️?
Dieuwke Dieuwke uit Zwolle schreef op 10 februari 2021 om 20:30
Hi Judith, Complimenten voor je lessen! Je geeft erg goed les! Ik kan bij lange na niet alle oefeningen en de ademhaling lukt ook voor geen meter, (daarom heb ik de camera uit en lig ik lekker op mijn matje tussendoor?), maar ik doe wat ik kan! Bedankt!
Sabine Sabine uit Kampen schreef op 10 februari 2021 om 12:07
Fijne online yin yoga les gehad op 10 februari!
Mieke Mieke uit Zwolle schreef op 8 februari 2021 om 14:37
Yoga op maandag om 10 uur is een mooie begin van de week! Met de oefeningen in spiegelbeeld doe ik makkelijker mee ?
Jaap Jaap uit Zwolle schreef op 7 februari 2021 om 10:50
Nog bedankt van woensdag wil wel weer meedoen woensdag
Annabel Annabel schreef op 3 februari 2021 om 11:36
Was weer een heerlijk combi lesje yoga & pilates. Bedankt Cynthia 🙂
Mieke Mieke uit Zwolle schreef op 1 februari 2021 om 22:12
Fijn geyogaat ? Leuk die persoonlijke oppeppertjes tussendoor – bedankt ??
Loes Loes schreef op 31 januari 2021 om 12:10
Hele fijne yin yoga: eerst oefeningen om los te komen, daarna yin houdingen. Fijn dat er ook opties worden gegeven!
Loes Loes schreef op 31 januari 2021 om 12:10
Hele fijne yin yoga: eerst oefeningen om los te komen, daarna yin houdingen. Fijn dat er ook opties worden gegeven!
Annabel Annabel schreef op 26 januari 2021 om 21:40
Weer een heerlijk ontspannen les Tibetaanse Relax Yoga – via Zoom gevolgd. Bedankt Bart. ?
frederique van rennes frederique van rennes uit Zwolle schreef op 12 januari 2021 om 20:18
Hallo! De lessen online zijn goed en makkelijk te volgen. Het is fijn dat jullie dat doen en fijn om thuis toch dit te kunnen doen. Het helpt mij een uurtje aan de drukte van thuiswerken en het gezin te ontsnappen. Het doet mij goed. Tot nu toe de fijne lessen van Kathaline gevolgd. Ik ga er nog meer volgen. Bedankt daarvoor!
Diannevdm Diannevdm schreef op 14 april 2020 om 20:45
Fijn om zo toch een les van je te kunnen volgen Kathaline. In deze tijd is het voor mij nog moeilijker om tijd te vinden voor yoga en ontspanning.. de kinderen zijn er elke dag, de hele dag.. en meestal heb ik na zo’n lange dag niet veel puf meer. Maar ben nu toch weer heel blij met dit uurtje voor mezelf ?, ondanks mn zoontje die me halverwege de les toch nog even riep ?.
ellenbuenk ellenbuenk schreef op 8 april 2020 om 23:06
Net de Yin Yang gevolgd van Jitske. Heerlijke fijne les, dankjewel! ?
Janita Janita schreef op 6 april 2020 om 21:10
Hallo, normaliter volg ik graag de flow lessen of combi yoga+pilates. Deze lessen mis ik nog tussen de video's. Komen deze nog?
Gerrie Gerrie schreef op 2 april 2020 om 17:23
Zojuist Yin Yoga van Kathaline gevolgd de afgelopen dagen ook al van Nancy. Fijn dat jullie dit voor ons hebben opgenomen zodat we thuis toch nog war in beweging komen en kunnen ontspannen. Ook een uitdaging voor mij om eens een andere les te gaan doen. Bedankt Gerrie
Sportrob Sportrob uit Zwolle schreef op 2 april 2020 om 14:11
Hoi vandaag de workshop gedaan, zitten mooie dingen in. Fijn dat ik elke dag gewoon iets anders kan doen. Ga zo door…
Myrjan Myrjan schreef op 2 april 2020 om 13:26
Bedankt voor de lessen online, heeeel fijn! Een vraagje: Ik heb nu twee keer een les willen volgen en dan blijvt de video 'hangen'. Dit is eerder gebeurd en ging het goed dit te herstellen. Nu blijven ze vastzitten en kan ik niet meer verder….Ik hoor graag wie kan helpen.
Ellen Ellen schreef op 31 maart 2020 om 21:26
Whow, wat een prachtig initiatief om de lessen nu online aan te bieden. Juist in deze roerige tijd (werk in het ziekenhuis) geven yoga en meditatie zoveel ontspanning??‍♀️. Heel veel dank aan alle docenten! ???
Sportrob Sportrob schreef op 30 maart 2020 om 17:01
Net even de Tibetaanse Relax Yoga en Lu Jong healing van Bart gedaan. Heerlijk aandacht voor mezelf. Bedankt Bart
Joke & Marc Joke & Marc uit Zwolle schreef op 30 maart 2020 om 14:40
Gisteren de yin les van Kathaline gevolgd, vanmorgen de Tibetaanse relax yoga van Bart, zoals altijd op de maandagochtend. Een extra 'uitnodiging' om de rust te zoeken in mezelf terwijl er duizend andere dingen liggen die eigenlijk nog moeten. Fijn dat dit op deze manier kan. Dank.
Janita Janita schreef op 29 maart 2020 om 21:28
Zojuist de hatha yoga les van Jeanet gevolgd. Het is een beetje onwennig om dit thuis te doen maar het is een prachtige uitkomst in deze tijd. Mijn katten deden gezellig mee ? Deze les was heerlijk om te doen, bedankt Jeanet!
Marjolein Marjolein schreef op 29 maart 2020 om 15:06
Vandaag voor het eerst een les Tibetaanse relax yoga gedaan. Heerlijk. Lessen zijn zo makkelijk te volgen. Nog mooier zou zijn als je ze met chromecast op de tv zou kunnen afspelen. ( mijn ipad is niet erg stabiel tegen een kussen). Fijn dat jullie dit voor elkaar hebben gemaakt. Hoop dat jullie dit blijven doen?
EllenA EllenA uit Zwolle schreef op 29 maart 2020 om 14:43
Fijn om zo op een zondagmiddag een yinjoga les te doen. Jullie zijn goed bezig met deze online lessen. Heel prettig. Bedankt daarvoor! Ellen
wendyborninkhof wendyborninkhof schreef op 29 maart 2020 om 08:40
Super fijn dat jullie dit doen!! Bedankt
ellenbuenk ellenbuenk schreef op 28 maart 2020 om 22:45
Superfijn en eigenlijk gewoon onmisbaar voor mij, zeker in deze tijd; dus veel dank voor deze extra moeite!
Annemiek Annemiek schreef op 26 maart 2020 om 15:09
Vandaag mijn 1e online les gevolgd.: Tibetaanse Relax yoga. Het was erg prettig! ? Fijn dat jullie dit online aanbod hebben op dit moment.
Marije Marije uit Zwolle schreef op 25 maart 2020 om 11:43
Net mn eerst Pilates les gevolgd. Wat geweldig dat jullie dit opgezet hebben. Heel blij mee! Even mn zinnen verzetten, hoe fijn is dat in deze tijd! Thanks!!! Groetjes, Marije

Waarmee wil jij starten?

Onze adviseur helpt je graag de juiste keuzes te maken. Maar ook om de doelstelling helder te krijgen. Plan een adviesgesprek en wij leggen je alles uit.

Eerst telefonisch contact?

Graag eerst telefonisch overleggen? Onze adviseurs proberen je op het gewenste moment terug te bellen.

Toegankelijk

Onbeperkt toegang tot alle faciliteiten

Maatwerk

100% maatwerk wat past bij jou

Groepslessen

Ook zijn er lessen vanuit thuis te volgen

Persoonlijke aandacht en tijd

Wij staan klaar om je te helpen

Huiselijke sfeer

Een fijne sfeer waarbij iedereen er mag zijn

Lessen volgen waar ook ter Wereld

Vanaf nu is het mogelijk om de video’s heel gemakkelijk vanuit je Lotuszen account te bekijken.
En tevens live onze lessen te volgen vanuit je eigen lesruimte thuis.

Hoe werkt de nieuwe manier van inloggen?
Bekijk hiernaast de video met de uitleg hoe je heel gemakkelijk de video’s kunt bekijken.
Mocht het inloggen niet lukken dan kun je wachtwoord vergeten doen.
Heel veel kijk plezier!
Namasté,
Namens het hele team Lotuszen

Hierbij 2 gratis meditaties