Velen zijn je inmiddels voorgegaan. Wij nodigen je van harte uit om het zelf te beleven en ontdekken. Sluit je aan en ervaar het verschil!

Er zijn nog 187 plekken beschikbaar!

Wekelijks werken wij het aantal plekken dat over is bij.

Ervaar Purazen gym 10 dagen gratis, meld je nu aan

Personal training

Een leven lang welzijn en zelfverzekerdheid ervaren

LEES VERDER

Personal training

NAAR EEN GEZONDE LEEFSTIJL

Heb je moeite met het bereiken van jouw fitnessdoelen? Vind je het lastig om gemotiveerd te blijven en consistent aan jouw gezondheid te werken? Misschien ontbreekt het je aan de kennis om effectieve trainingsprogramma’s te ontwikkelen, inclusief de juiste voedingskeuzes. In dat geval is het Purazen gym Premium-lidmaatschap de perfecte oplossing voor jou.

Jouw exclusieve toegang tot onze Boutique Gym met lifestyle coaches. Regelmatige Health checks bieden inzicht in je vooruitgang. Maak gebruik van onze Blue Zone Gym app voor alle informatie en resultaten. Geniet van onze GRATIS voorzieningen, waaronder handdoekservice, koffie/thee/water, en proteïne shakes. Ontspan in onze CHILL ZONE met massagestoelen.

Profiteer van onbeperkte toegang tot alle Small Group Lessen en ervaar onze high-end faciliteiten van 08:00 tot 22:00 uur, elke dag. Voel je thuis in onze prachtige omgeving. Als je ECHT in jezelf wilt investeren, bieden we een GRATIS Health check en proefles aan. We streven ernaar dat je je op je gemak voelt, met de juiste coach die je begeleidt.

Voor extra motivatie en plezier raden we aan om samen Personal Training te volgen. Breng een vriend(in), familielid, collega of kennis mee voor een voordelige prijs met behoud van persoonlijke aandacht.

√  Kennismaking
√  Professionele intake
√  Uitgebreide wellness check
√  Biologische leeftijd inzichtelijk
√  Plan van Aanpak

03

Veilig en efficiënt trainen

Nu we jouw gezondheid en doelstellingen goed in kaart hebben gebracht gaan we starten. Je mag groepslessen volgen, dat raden we zeker aan. Maar je kunt ook fitnessen. Alle Egym toestellen zijn vol-automatisch en worden helemaal op maat voor jou ingesteld. Alle instellingen worden op jouw persoonlijke polsband opgeslagen. In 37 minuten heb jij een volledige training afgerond. Trainen was nog nooit zo makkelijk, veilig en efficiënt. Na de les drink je gezellig een kop thee of koffie in de chillzone.

√ Volledig geautomatiseerd trainen
√ Veilig en efficiënt trainen op jouw eigen niveau
√ Professionele ondersteuning
√ Huiselijke “purazen” sfeer
√ Trainen met gelijkgestemden

04

Sturen en coachen op basis van data

Ons professionele team van coaches en docenten helpt jou constant om resultaten optimaal te verbeteren. Fysiek, met behulp van eigen kennis en data die we verzamelen vanuit de software van de toestellen. Emotioneel en mentaal door de gesprekken tussendoor uiteraard. Alle data is gekoppeld aan jouw eigen Purazen polsband en App. Dit alles is inzichtelijk voor jou en de coaches. Periodiek evaluaties doen we binnen een ongedwongen sfeer, maar wel met een persoonlijk doel.

√ Progressie altijd inzichtelijk
√ Je eigen trainingspolsband en app
√ Periodieke evaluaties
√ Begeleiding binnen als buiten de Gym
√ Laagdrempelig

05

COMMUNITY GEVOEL

We gaan niet voor massa is kassa, maar voor kwaliteit. In een luxe sfeervolle ongedwongen sfeer ben jij samen met ons team bezig met het behalen van jouw doelstellingen. Je doorloopt met gelijkgestemden het gehele proces. Het is een fijne en veilige plek om te werken aan jezelf en dat samen met anderen. Dit alles zal leiden tot een gezonde leefstijl waarbij jij effectief en met plezier werkt aan jouw gezondheid!

√ Ongedwongen sfeer
√ Een hechte community
√ Trainen met gelijkgestemden
√ 365 dagen per jaar geopend
√ Veel aandacht